• CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

Enveloppenland.nl over de voordelen van verkopen in 10 landen

“Cross Border e-commerce is voor ons belangrijk omdat het zorgt voor een stukje spreiding in de omzet.” Aldus Philip Steens, directeur Enveloppenland.nl. “Op het moment waarop de omzet voor een bepaald land wat tegenvalt, heb je in ieder geval nog de andere landen die dat kunnen opvangen.” Cross border verkopen maakt het ook mogelijk om het assortiment eenvoudig te verbreden. “Juist met de grote volumes die je kan bereiken door in meerdere landen actief te zijn, kan je heel snel een product rendabel in de markt krijgen.”

De succesfactor van Enveloppenland.nl

Philip Steens ziet meerdere succesfactoren voor Enveloppenland.nl. “Zowel het brede assortiment, de diversiteit aan producten en een enorm breed publiek waarvoor het toegankelijk is, zorgen voor de cross border groei. Bij de buitenlandse shops is alles professioneel vertaald en Enveloppenland.nl kiest voor een in-house customer service. Hiernaast is het een voordeel voor ons dat wij producten verkopen die zich prima per pakketdienst over Europa laten versturen.”

Tips voor ondernemers

Enveloppenland.nl heeft verschillende tips over de uitrol naar een nieuw land die zij met u willen delen. Bent u benieuwd naar welke tips dit zijn? Bekijk dan het interview met Philip Steens, directeur Enveloppenland.nl. De film is onderdeel van een cross border serie waarin Dexport en DPD Pakketservice de snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland zichtbaar maken. De succesvolle bedrijven die het snelst groeien in het buitenland  www.crossborder30.nl

Eerder vertelde Rick Molenaar hoe de ambitie van Helloprint andere ondernemers kan helpen met hun eigen expansie naar het buitenland. Door het delen van succesfactoren en tips dragen zij bij aan innovatie in e-commerce in Nederland.

Deze film werd geproduceerd door 25 EPS Videoproducties in opdracht van Dexport en DPD Pakketservice.