het event voor Crossborder
e-commerce

Zien we jou dit jaar bij de elfde editie van het CrossBorder Event? Deze editie vindt plaats op 17 september 2024 in Utrecht. Vind wat jij nodig hebt voor blijvend digitaal succes!

Wil jij groeien over de grens?

Kom dan naar het crossborder event en laat je inspireren door experts op het gebied van crossborder e-commerce marketing en leiderschap.

 

Cross Border e-commerce is van levensbelang als je je afzetmarkt wilt blijven vergroten.  Internationale expansie is veelkoppig en dat zorgt binnen organisaties voor complexiteit én uitdaging.

Keynotes van een hoogwaardig niveau

De sessies worden gepresenteerd door succesvolle bedrijven over de grens. De sprekers zijn CEO/CMO’s, country managers en e-commerce managers van Crossborder Top 30 bedrijven en internationale merken.


Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Tijdens het CrossBorder Event op 17 september wordt duidelijk welke bedrijven dit jaar de snelste groei hebben doorgemaakt en wie de opvolger van Speed Comfort zal zijn. Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend.

De Crossborder top 30

Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. De inschrijvingen voor de CrossBorder Top 30  zijn inmiddels geopend, tijdens het CrossBorder Event wordt duidelijk in welke volgorde ze staan.


Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar (2023) maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor (in 2022) al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens, ook mag een onderneming niet louter op het buitenland gericht zijn.

Mede mogelijk gemaakt door

Hier vind je gerenommeerde CrossBorder Toeleveranciers die je helpen om je internationale groei te realiseren.
Goud sponsor
Zilver sponsor
PostNL
Special sponsor & media partner