• CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

WHAT THE

FAQ

Over het event

Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk!

Voor alle bedrijven die op de buitenlandse markt actief zijn of dit in de toekomst willen gaan doen.

Het CrossBorder Event wordt georganiseerd door BBP Media en Dexport. BBP Media is de uitgever van het tijdschrift Twinkle.

 

10 jaar CrossBorder Event

Binnenkort meer info.

Het programma bestaat uit een aantal keynote sprekers en parallelsessies. Op deze manier kun je je eigen programma samenstellen.  Binnenkort is het programma bekend.

 

We streven ernaar om de programmering uiterlijk een maand voor aanvang van het evenement rond te hebben. Nieuwe sprekers worden continu toegevoegd aan de sprekerspagina. Zodra er ontwikkelingen zijn, maken we deze bekend via onze programmapagina en op onze social media (Linkedin, Twitter, Facebook en Instagram).

 

Ja, dat stellen wij zeer op prijs. Mail ons je tips of suggesties voor sprekers naar events@bbp.nl

Ja, er wordt de gehele dag eten en drinken aangeboden.

Locatie

Het event vindt plaats in Mereveld. Het adres is Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

Mereveld beschikt over genoeg gratis parkeerplekken rondom de locatie.

 

Mereveld is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnenkort vind je hier de route.

Dit kan zeker, er zijn verschillende opties. Een daarvan is Van der Valk Utrecht en het Bastion Hotel Utrecht.

De evenementenlocatie is aangepast en geschikt voor mindervaliden. Heb je specifieke wensen? Of dienen wij een parkeerplaats vooraan te reserveren? Geef dit dan door aan onze registratie via events@bbp.nl.

Aanmelden en betalen

Inschrijven kan via het inschrijfformulier, dat kan hier. Door je in te schrijven voor dit evenement ga je akkoord met de voorwaarden. Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze afdeling registratie via events@bbp.nl.

In principe kan dit nog tot aan de ochtend voorafgaand van het event. Uiteraard is het op=op.

 

Kies op de laatste pagina van het online inschrijfformulier je betaalwijze. Je kunt betalen via creditcard, iDEAL of factuur.

 • Early Bird – €245
 • Normaal tarief – €345
 • Twinkle plus abonnees – €245
 • Leden Thuiswinkel.org – €245
 • Bezoekers voorgaande edities – €245
 • Genomineerden Top 30 (2023) – één gratis ticket
 • Er zijn altijd kortingsacties, houdt de site daarvoor in de gaten

Direct na je online aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarnaast sturen wij een week voor het event een informatiemail. Eén dag voor aanvang van het event sturen wij je ticket toe middels een QR-code per e-mail. Je toegangsbadge ontvang je bij de inschrijfbalie.

 

Binnen enkele minuten na je inschrijving hoor je een bevestiging te ontvangen per e-mail. Indien je geen bevestiging van ons hebt ontvangen, willen we je vragen om contact op te nemen met de registratie via events@bbp.nl of bel naar 0348 – 485088.

Nee, helaas bieden wij geen korting aan studenten.

Je hoeft jouw registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

 

Je kunt contact opnemen met onze afdeling registratie via events@bbp.nl of bel naar 0348 – 48508.

Annuleren

Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan per e-mail vóór 13 augustus 2023. Wij zullen hiervoor € 100,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening brengen. Na 13 augustus 2022 is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij het volledige bedrag in rekening. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media: events@bbp.nl

Ja, dat mag. Graag ontvangen wij van jou de bedrijfsnaam, NAW-gegevens, e-mailadres en functie van jouw plaatsvervanger. E-mail deze naar events@bbp.nl onder vermelding van de naam van het event.

Presentaties & evaluaties

Ja, na het event ontvang je een e-mail met daarin een link naar de presentaties. Niet iedere spreker stelt zijn of haar presentatie beschikbaar. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar zijn gesteld.

Ja, wij hechten veel waarde aan jouw mening over hoe je de dag hebt ervaren, van sprekers tot locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om het event en de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.

Overig

Op onze events kan er door de organisatie gefotografeerd en gefilmd worden. Wij gebruiken deze beelden voor een terugblik van het event en ter promotie van volgende events.

Onderaan in de footer staat een groot blok waar jij je kan aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Heb je een algemene vraag of staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze afdeling registratie via events@bbp.nl.