• CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

ProFlags leidt CrossBorder Top 30

ProFlags is de nieuwe aanvoerder van de CrossBorder Top 30, de lijst met de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven over de grens. De vlaggenverkoper uit Zeewolde ontving de bijbehorende onderscheiding uit handen van Arjan van Oosterhout, hoofdredacteur van Twinkle. Leapp en Everlake eCommerce bezetten de tweede en derde plek op de lijst, die zojuist bekend werd gemaakt op het CrossBorder e-commerce Event.

Internationale groei staat centraal tijdens het CrossBorder e-commerce Event, dat vandaag zijn vijfde editie beleeft in Utrecht onder middagvoorzitterschap van Ben van der Burg. Onder andere de explosief groeiende e-commerce bedrijven Bamigo en Bloomon vertelden over hun geleerde lessen. Voorafgaande aan de afsluitende netwerkbarbecue werd zojuist de CrossBorder Top 30 gepresenteerd. Daarmee brengen congrespartners Twinkle en Dexport in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens.

Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de (procentuele) internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens, ook mag een onderneming niet louter op het buitenland gericht zijn.

GoCustomized was vorig jaar de eerste lijstaanvoerder van de CrossBorder Top 30, dit jaar leidt ProFlags de dans. Het bedrijf uit Zeewolde verkoopt vlaggen, spandoeken en banieren in tien Europese landen, met domeinen als Proflags.com, Beachflags.com en Kakemono.com. De internationale omzet ging vorig jaar met honderden procenten omhoog. Refurbished Apple-verkoper leapp, over de grens actief in België en Duitsland, bezet de tweede plaats. Plek drie is voor Everlake eCommerce, dat internationaal huishoudelijke verbruiksartikelen verkoopt in verschillende webwinkels.

De volledige CrossBorder Top 30 2017 vindt u hieronder.

1 ProFlags
2 Leapp
3 Everlake eCommerce
4 Wilpe.com
5 Afuture
6 Helloprint
7 Flinders
8 HBB24
9 Iglo Coolers Europe
9 Smartphonehoesjes.nl
11 Duifhuizen tassen & koffers
11 Badge Direct
11 Koffievoordeel
11 World of Watch Straps
15 Maxilia
16 Etrias
17 Lobbes
18 BandenConcurrent
19 Knivesandtools
20 Koopjedeal
21 Snowcountry
22 vidaXL
23 Elegant Woningtextiel
24 bol.com
24 CycleXclusive.com
26 EDC Internet
26 Smulderstextiel.nl
28 Medisol
28 AMCO International
30 Zolemba
30 YourSurprise