• CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

 • CrossBorder Event 2023

  Bedankt en tot volgend jaar!

Alphacomm Digital Commerce over kansen pakken in Cross Border ondernemen

“Wij zijn begonnen in Nederland, maar zien nu Nederland als testland. Daarom kijken we veel meer naar het buitenland. Daar komt 50% van onze omzet inmiddels ook vandaan. Cross border ondernemen is belangrijk voor Alphacomm Digital Commerce”, zo vertelt Online Business Development Manager Aimée-Isabelle Roerink ons in dit video interview.

First-movers

Alphacomm Digital Commerce is marktleider in B2C verkoop van digitale goederen voor telefoon, tablet of PC en lanceerde diverse merken zoals opwaarderen.nl. Gestart in 2003 werken zij tegenwoordig samen met meer dan 20 partners en zijn zij actief in landen zoals USA, Duitsland, België, Spanje en Nederland. Met de ambitie om first-movers te zijn kijkt het bedrijf naar nieuwe kansen, zijn zij niet bang om als stoorzender te werken en om een gat te slaan in de offline markt.

Aimée-Isabelle geeft in de onderstaande video verschillende tips mee aan ondernemers. Eén hiervan is dat het belangrijk is om durven te gaan en niet te veel te blijven hangen in het marktonderzoek. “Als je onderbuikgevoel zegt dat het goed is, gewoon gaan en kijken wat het gaat brengen.”

Tips voor ondernemers

Bent u benieuwd naar de overige tips van Alphacomm Digital Commerce? Bekijk dan het hele interview met Aimée-Isabelle Roerink, Online Business Development Manager bij AlphaComm Group. De korte video is onderdeel van een cross border serie waarin Dexport en DPD Pakketservice de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland zichtbaar maken. Succesvolle bedrijven die het snelst groeien in het buitenland vind u op www.crossborder30.nl.

Eerder vertelde Rick Molenaar over de ambitie van Helloprint en Philip Steens van Enveloppenland.nl over de voordelen van verkopen in 10 verschillende landen. Door het delen van succesfactoren en tips dragen deze ondernemers bij aan innovatie in e-commerce in Nederland.

Deze film werd geproduceerd door 25 EPS Videoproducties in opdracht van Dexport en DPD Pakketservice.