Een terugblik naar het Cross Border e-commerce Event 2015

Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor vond de vorige editie van het Cross Border e-commerce Event plaats in De Landgoederij te Bunnik. Gedurende de gehele dag vonden presentaties plaats voor CEO’s en managers die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de cross border expansie.

Kitty-Koelemeijer deelde de mogelijkheden en uitdagingen van internationale marktplaatsen als Alibaba en Amazon. Dennis van Allemeersch van Hotelspecials, winnaar van de Cross Border E-commerce Award 2015, gaf inzicht in hoe dit succes tot stand is gekomen. Verder leerden we van praktijkcases van Patrick Kerssemakers (Fonq), Jermy Leeuwis (Alpine), Damien Poelhekke (MADE.COM), Marco Coninx (Verover Europa), Geert Jan Smits (Flinders) en Rogier van Camp (Leapp).

Aan de verschillende thematafels werd een gesprek aangegaan tussen de landenspecialisten en als laatste spreker deelde Noor de Bruijn de online crossborder-uitdagingen van MS Mode met de deelnemers. De dag werd afgesloten met een overheerlijke internationale BBQ in de tuin van de Landgoederij.

ZusenZomer is gekozen tot de winnaar van de Cross Border Challenge 2015. De webwinkel in hammamdoeken wist in een jaar tijd zo’n 75 duizend euro in cross-border land Duitsland om te zetten.

Het Cross Border e-commerce Event 2016 vindt plaats op 7 september 2016 bij Mereveld Utrecht. Wilt u de wereld veroveren? Zorg dan dat u aanwezig bent bij deze editie en meld u direct aan!